پارک ملت
صفحه 5 از 29 • شاطر •
صفحه 5 از 29 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29
رد: پارک ملت
گلاره dehaty
تو گفتمان sayna بود فک کنم
ali bamaram- عضو برتر
-
تعداد پستها : 1779
موقعيت : کویر دل ....
Registration date : 2007-04-15
ببند نیشتو
ali bamaram- عضو برتر
-
ali bamaram نوشته است:گلاره dehaty
مسلما وقتی من نبودم ثبت نام کرده
آخه من نمی شناسمش
naz khatun- عضو ویژه
-
تعداد پستها : 898
موقعيت : تبريز
Registration date : 2007-04-12
این تقریبا یکسال آخر عمر گفتمان بود که تو زیاد نبودی...
ali bamaram- عضو برتر
-
بايد تشريح كنم ؟hichkas نوشته است:پس الان در چه حالی؟j.j نوشته است:اكس كه اتاق مجزا نميخوادhichkas نوشته است:اي واي اكستازيييييييييييييييي؟j.j نوشته است:همه حال و هولاhichkas نوشته است:معتاد ديگه؟هان؟j.j نوشته است:براشون اتاق مي سازيمali bamaram نوشته است:یه 4تا درخت بزرگ و اینا هم بذار پشتش دید نداشته باشه جوونای مردم خواستن برن حالی به حولی مشکل جا نداشته باشن خدا خیرت بدهj.j نوشته است:حالا يه گوشه ايي رو براتون ميذاريم چن تا درخت و تاپ و سرسره و چرخ فلك و صندلي و اينا تا حال كنيدali bamaram نوشته است:خب دیگه پارک تموم شد بریم خونه هامونj.j نوشته است:منم كه شهردار هستم براي خونه سازي به فضاي پارك نيازمنديم لطفا![]()
![]()
![]()

توي اتاق تهنام و در حال خماري

j.j- عضو برتر
-
تعداد پستها : 5585
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16
اگه خجالت مي كشيد كه نمي گفت اهنhichkas نوشته است:j.j نوشته است:واي چقده خجالتيhichkas نوشته است:j.j نوشته است:تو پارك جاي اين كارا نيست دستشويي اونطرف هستDesideria نوشته است:اهم![]()
منم خواستم همينو ولي خجالت كشيدم برم جلو
خب بده .اون هم خجالت میکشید خب

j.j- عضو برتر
-
فقط دست البته با پا هم يه كارايي ميشه كرد در زماني كه از دست نميشه استفاده كردhichkas نوشته است:j.j نوشته است:از كاربرد هاي انگشت صحبت مي كنيمhichkas نوشته است:دارين چي ميگين به هم؟!j.j نوشته است:آخه اين كارا مختص آقايون هم نيست
انگشت پا یا دست؟

j.j- عضو برتر
-
در نمكدون هم كاربرد داره !hichkas نوشته است:j.j نوشته است:مثلا كنكاشي در بينيali bamaram نوشته است:دایی میشه یه توضیح مختصری از چگونگی کار ارائه بدیj.j نوشته است:آخه اين كارا مختص آقايون هم نيست
يا كنكاشي در گوش
يا خواراندن نقاط حساس و...
نمکدون![]()
![]()

j.j- عضو برتر
-
با بروبچز اومدیم دسته جمعی تو تیلفیزیون پارک ملتش یانگوم ببینیم
ولی نبود سر جاش، تیلفیزیونشو کی دزدیده؟
naz khatun- عضو ویژه
-
تعداد پستها : 898
موقعيت : تبريز
Registration date : 2007-04-12
naz khatun نوشته است:با بروبچز اومدیم دسته جمعی تو تیلفیزیون پارک ملتش یانگوم ببینیم
من فقط اومدم یانگوم رو واست تعریف کنم

یانگوم پادشاه رو خوب میکنه پادشاه عاشق یانگوم میشه افسر مین جان گو رو تبعیدش میکنه تا بی خیال یانگوم بشه بانو چویی که ناز خاتون باشه میمیره

آقا یکی واسه من که تلویزیون نیگاه نمیکنم بگه یعنی این یانگوم از ترمیناتور هم جذاب تره که این همه ملت رو گذاشته سر کار؟
بابا دوران اوشین و لینچان تموم شد به فکر کارت سوخت باشین امشب ما تو خیابون گیر کردیم به خاطر 10 لیتر که فقط شبی کارمون راه بیفته دنبال ساقی بنزین بودیم از اکستازی و شامپاین هم کمیاب تر شده لامصب

بابا دوران اوشین و لینچان تموم شد به فکر کارت سوخت باشین امشب ما تو خیابون گیر کردیم به خاطر 10 لیتر که فقط شبی کارمون راه بیفته دنبال ساقی بنزین بودیم از اکستازی و شامپاین هم کمیاب تر شده لامصب

ali bamaram- عضو برتر
-
ali bamaram نوشته است:مگه تو دختری؟hichkas نوشته است:ali bamaram نوشته است:داریم حرف پسرونه میزنیم
آهان پس من برم اونور که نشنوم
به خودت هم شک داری؟

hichkas- عضو برتر
-
تعداد پستها : 1173
Registration date : 2007-06-05
قصابیه؟!j.j نوشته است:بايد تشريح كنم ؟hichkas نوشته است:پس الان در چه حالی؟j.j نوشته است:اكس كه اتاق مجزا نميخوادhichkas نوشته است:اي واي اكستازيييييييييييييييي؟j.j نوشته است:همه حال و هولاhichkas نوشته است:معتاد ديگه؟هان؟j.j نوشته است:براشون اتاق مي سازيمali bamaram نوشته است:یه 4تا درخت بزرگ و اینا هم بذار پشتش دید نداشته باشه جوونای مردم خواستن برن حالی به حولی مشکل جا نداشته باشن خدا خیرت بدهj.j نوشته است:حالا يه گوشه ايي رو براتون ميذاريم چن تا درخت و تاپ و سرسره و چرخ فلك و صندلي و اينا تا حال كنيدali bamaram نوشته است:خب دیگه پارک تموم شد بریم خونه هامونj.j نوشته است:منم كه شهردار هستم براي خونه سازي به فضاي پارك نيازمنديم لطفا![]()
![]()
![]()
![]()
توي اتاق تهنام و در حال خماري

مواد مصرف کردی

hichkas- عضو برتر
-
لای بوته هاس خبj.j نوشته است:اگه خجالت مي كشيد كه نمي گفت اهنhichkas نوشته است:j.j نوشته است:واي چقده خجالتيhichkas نوشته است:j.j نوشته است:تو پارك جاي اين كارا نيست دستشويي اونطرف هستDesideria نوشته است:اهم![]()

hichkas- عضو برتر
-
j.j نوشته است:فقط دست البته با پا هم يه كارايي ميشه كرد در زماني كه از دست نميشه استفاده كردhichkas نوشته است:j.j نوشته است:از كاربرد هاي انگشت صحبت مي كنيمhichkas نوشته است:دارين چي ميگين به هم؟!j.j نوشته است:آخه اين كارا مختص آقايون هم نيست
انگشت پا یا دست؟
خب بعدش

hichkas- عضو برتر
-
j.j نوشته است:در نمكدون هم كاربرد داره !hichkas نوشته است:j.j نوشته است:مثلا كنكاشي در بينيali bamaram نوشته است:دایی میشه یه توضیح مختصری از چگونگی کار ارائه بدیj.j نوشته است:آخه اين كارا مختص آقايون هم نيست
يا كنكاشي در گوش
نمکدون![]()
![]()
براي باز كردن سوراخهاي گرفته شده نمكدون
جلوی من از این کارا نکنیا

hichkas- عضو برتر
-
naz khatun نوشته است:با بروبچز اومدیم دسته جمعی تو تیلفیزیون پارک ملتش یانگوم ببینیم
چه بد

hichkas- عضو برتر
-
من جز خودم به بقیه شک دارمhichkas نوشته است:ali bamaram نوشته است:مگه تو دختری؟hichkas نوشته است:ali bamaram نوشته است:داریم حرف پسرونه میزنیم
آهان پس من برم اونور که نشنوم
به خودت هم شک داری؟

ali bamaram- عضو برتر
-
نه بابا اتاقهhichkas نوشته است:قصابیه؟!j.j نوشته است:بايد تشريح كنم ؟hichkas نوشته است:پس الان در چه حالی؟j.j نوشته است:اكس كه اتاق مجزا نميخوادhichkas نوشته است:اي واي اكستازيييييييييييييييي؟j.j نوشته است:همه حال و هولاhichkas نوشته است:معتاد ديگه؟هان؟j.j نوشته است:براشون اتاق مي سازيمali bamaram نوشته است:یه 4تا درخت بزرگ و اینا هم بذار پشتش دید نداشته باشه جوونای مردم خواستن برن حالی به حولی مشکل جا نداشته باشن خدا خیرت بدهj.j نوشته است:حالا يه گوشه ايي رو براتون ميذاريم چن تا درخت و تاپ و سرسره و چرخ فلك و صندلي و اينا تا حال كنيدali bamaram نوشته است:خب دیگه پارک تموم شد بریم خونه هامونj.j نوشته است:منم كه شهردار هستم براي خونه سازي به فضاي پارك نيازمنديم لطفا![]()
![]()
![]()
![]()
توي اتاق تهنام و در حال خماري![]()
مواد مصرف کردی

هنوز مواد نرسيده كه خمارم وگرنه خمار نبودم كه توپ بودم

j.j- عضو برتر
-
حالا چرا لاي بوته ها تيغ ميره به بدنشhichkas نوشته است:لای بوته هاس خبj.j نوشته است:اگه خجالت مي كشيد كه نمي گفت اهنhichkas نوشته است:j.j نوشته است:واي چقده خجالتيhichkas نوشته است:j.j نوشته است:تو پارك جاي اين كارا نيست دستشويي اونطرف هستDesideria نوشته است:اهم![]()

j.j- عضو برتر
-
مثلا همين تايپ كردن كيبوردhichkas نوشته است:j.j نوشته است:فقط دست البته با پا هم يه كارايي ميشه كرد در زماني كه از دست نميشه استفاده كردhichkas نوشته است:j.j نوشته است:از كاربرد هاي انگشت صحبت مي كنيمhichkas نوشته است:دارين چي ميگين به هم؟!j.j نوشته است:آخه اين كارا مختص آقايون هم نيست
انگشت پا یا دست؟
خب بعدش

j.j- عضو برتر
-
يعني سوراخ نمكدون رو باز نكنيم ؟hichkas نوشته است:j.j نوشته است:در نمكدون هم كاربرد داره !hichkas نوشته است:j.j نوشته است:مثلا كنكاشي در بينيali bamaram نوشته است:دایی میشه یه توضیح مختصری از چگونگی کار ارائه بدیj.j نوشته است:آخه اين كارا مختص آقايون هم نيست
يا كنكاشي در گوش
نمکدون![]()
![]()
براي باز كردن سوراخهاي گرفته شده نمكدون
جلوی من از این کارا نکنیا

j.j- عضو برتر
-
من بي گناهمnaz khatun نوشته است:با بروبچز اومدیم دسته جمعی تو تیلفیزیون پارک ملتش یانگوم ببینیم

j.j- عضو برتر
-
آقا من این تابلوام که نوشتن روش گیاهان و درختان هم به مانند انسان ها جان دارند ...
samy_totti- قدیمی
-
تعداد پستها : 400
موقعيت : أنا مصدوم
Registration date : 2007-09-06
صفحه 5 از 29 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29
صفحه 5 از 29